Sightseers består af fire forskellige hjerner og personligheder med hver vores praktiske og teoretiske fundament. Vi brænder for at arbejde visionært med oplevelser og narrativer ud fra vores viden om trends og mange års erfaringer inden for turisme, oplevelsesøkonomien, bæredygtig udvikling og kommunikation.


NannaBalsby workshop facilitiering

Nanna Balsby
Iværksætter, oplevelsesudvikler og projektleder

Jeg har 20 års erfaring inden for bæredygtig turisme og destinationsudvikling, herunder vækst gennem værdikæde-samarbejde, produktudvikling og det gode værtskab.
Ud over at være direktør og konsulent for Sightseers er jeg medstifter af Løvtag Treetop Hotel og medforfatter på bogen Man Synger da ikke på et Universitet – en inspirationsbog om værtskab og oplevelser.
Jeg har en Cand. Merc. Int med speciale i bæredygtig udvikling fra CBS og en Master i Oplevelsesledelse fra RUC.

Rasmus Lybæk
Iværksætter og kommunikationsrådgiver

Jeg specialiserer mig i branding, herunder place branding, strategisk kommunikation samt oplevelses- og konceptudvikling. I de første år af min karriere udelukkende som konsulent – nu også som iværksætter.
I tillæg til Sightseers er jeg bl.a. medstifter af Løvtag Treetop Hotel og formidlingsapp’en USEEUM.
Jeg har en Cand.mag i medievidenskab og antropologi ved Aarhus Universitet.

Charlotte Emmery guide og foredrag

Charlotte Emmery
Underviser, foredragsholder og workshopleder

Jeg har mange års erfaring fra ind- og udland i at tilbyde kurser i interkulturel kommunikation, dynamisk formidling, personlig gennemslagskraft, guideteknik, værtskab og oplevelser.  Med en baggrund som syngepige udfordrer jeg den traditionelle undervisning med sang, øvelser og storytelling både som konsulent og i min virksomhed  Emmery Company. 
Jeg er medforfatter på bogen Man Synger da ikke på et Universitet, er certificeret coach, diplomuddannet  turistfører og har en Master i Oplevelsesledelse fra RUC.

Nina Brandt Jacobsen
Projektleder, fundraiser og coach

Jeg tilbyder en solid hands-on erfaring indenfor oplevelsesturisme især outdoor- og bæredygtig turisme samt lokalt ejerskab til udviklingsprojekter. Min ekspertise er både idéudvikling, koncept- og forretningsudvikling, eksekvering på strategier, sikring af de forskellige interessenters opbakning til projekter, lokal forankring, brugerinddragelse og kompetenceløft.
Jeg har en Ph.d. i samtidshistorie med fokus på økologiens samfundsbetydning, er certificeret coach og har Diplom i Erhvervspsykologi.